About

Domineer met Facebook en verdubbel je business!

Wij zetten het beste social media-kanaal van onze tijd krachtig in.

Wij gebruiken onze LCBCC- formule voor jouw Facebook Marketing. Het maakt ons niks uit in welke branche je zit. Het werkt.
Sluit je aan bij de duizenden ondernemers die je voor zijn gegaan. Deze bedrijven hebben hun winsten verdubbeld, verdriedubbeld of verviervoudigd. Door positionering met Facebook.
De formule om van jou een toonaangevende expert binnen jouw markt te maken, is als volgt:

Luisteren

Interactie met je fans is essentieel bij het beheren van een Facebookpagina. Bij interactie hoort ook het luisteren. Zo kom je erachter wat je imago is en welke zwakke of sterke eigenschappen je dienst of product heeft. Fans gaan zich betrokken voelen. En daardoor bouw je loyaliteit op. Stopt het daar, hoor ik je denken. Nee: je krijgt waardevolle feedback voor verbetering. Daar kan de concurrentie alleen van dromen.

Community opbouwen

Vrienden, collega’s en klanten gaan het eerste duwtje in de rug geven. Dat doen ze door de pagina te liken.  En op die kracht bouwen wij verder aan de community. Wij gaan gebruik maken van technieken voor het optimaliseren van de Facebookpagina. Zo gaan wij de mensen of pagina’s taggen in foto’s die wij delen of die anderen hebben gedeeld. Wat écht gezellig en leuk wordt zijn de contests die wij samen bedenken en promoten. En er is nog veel meer te bedenken.

Broadcasten

De tijd is bijna rijp voor het echte broadcasten. Het plan voor het schrijven van een script ligt al klaar. Zo creëer je content met het meeste effect. Het uitzendmoment wordt bepaald door onderzoek: wanneer is de aandacht van je bezoekers het grootst? En natuurlijk worden de aankondigingen gepromoot. Hoe meer mensen weten dat wij broadcasten, hoe groter het live-publiek zal zijn. Zie je al voor je dat het aantal likes explosief aan het stijgen is?

Content

De content die wij creëren is entertaining, educatief of inspirerend. En dat is de sleutel tot succes. Wij kunnen veel meer doen dan alleen het plaatsen van je blog artikelen. En zo af en toe een linkje neer zetten naar je website. Wij verbreden de horizon door te letten op de lengte van de berichten, variatie, tone of voice en design. De richtlijnen voor hoge interactie met Facebook-fans zijn:

Converteren

In de laatste stap converteren wij de bezoekers van fans naar evangelisten. Dat doen we met effectieve call to actions. Effectief betekent dat je daadwerkelijk waarde toevoegt aan de klanten. Bijvoorbeeld met promo codes of coupons voor Fans en VIPs.

Wil jij Passionate’s hulp met Facebook? Eén ding staat vast: Ons systeem is niet voor iedereen. Wij leveren fantastisch werk voor geweldige mensen. Punt.

Rachid Rayani
Founder Passionate Marketing

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Should be Empty: